• Gottskar-hamnplan1
  • Kungsbackafjorden 1
  • Flygfoto 1
  • Varsegling 1

Om Framtid Gottskär Onsala

Föreningen Framtid Gottskär Onsala verkar för ett levande Onsala med en utveckling som vi som bor och verkar på orten är med och påverkar.

Kontakten med havet och själen och hjärtat i Onsala och det som får människor att längta hit, åka hit och dröja kvar.

Kajak kursUpplev Onsalahalvöns marina omgivning utifrån havskajakens perspektiv! Fjorden är som skräddarsydd för havspaddling eftersom den ger ett skyddat läge gentemot västanvinden och samtidigt erbjuder en fantastisk övärld där grönska i form av gräs- och ljungmarker, björk- och tallskog, klapperstensfält och härliga stränder utgör naturliga inslag.

Några timmars paddling söderut hägrar Vendelsö med sina fem, fagra grannöar. Utanför Hållsunds udde väntar ytterligare paddelvatten där Malö, Mönster och Öckerö utgör lockande mål vid stabil väderlek. Fyrplatsen Nidingen hägrar längre ut för den inbitne.

Den smäckra havskajaken tar den grunda och natursköna passagen mellan Brokö och Hällesö till en alldeles egen strand. Kajakpaddling är en rofylld och meditativ men ändå, stundtals spännande och utmanande fritidsaktivitet.

Du som vill hyra kajak, gå en kurs eller ha tips om härliga utflykter, ring Titus på 0733-22 54 40 eller gå in på www.gottskarskajak.se

Så blir du medlem i Framtid Gottskär Onsala

Medlemskapet kostar 100 kronor för 2018 och gäller både för enskild och familj. 
Då har du möjlighet att göra din röst hörd och vara med och påverka utvecklingen här på orten.

Bankgiro 626-5664 (Framtid Gottskär Onsala, ideell förening)
eller via Swish på nummer 1232193035

Vänligen fyll i ditt namn, adress och också e-postadress på inbetalningskortet så du får våra nyhetsbrev. 

TACK för ditt stöd!